Trouwen in de kasteeltuin

Een unieke locatie voor een speciale dag

Kasteel en Kasteeltuin Assumburg behoren tot de officiële trouwlocaties van de Gemeente Heemskerk.

 

Ceremonie rozenprieel
Een optimale en intieme plek voor een huwelijksceremonie is het rozenprieel midden in het rosarium. Met name in de maand juni is het rosarium een geurende en uitbundig bloeiende bloemenzee. Voor de ceremonie wordt het prieel voorzien van stoelen en tafels voor het bruidspaar, de gasten en de ambtenaar van de burgerlijke stand. Het is geschikt voor een gezelschap tot maximaal 40 personen.

 

Ceremonie kasteeltuin
Ook elders in de fraaie tuin kan de ceremonie plaatsvinden, zoals achter de hofvijver of rondom het blinkend witte marmeren beeld ‘het Sabijns Poppenspel’. Uiteraard kan hier een gezelschap ontvangen worden met een veel groter aantal gasten.

 

Afspraken Kasteel Assumburg
De ceremonies in de kasteeltuin worden verzorgd door StayOkay, de beheerder van het kasteel. Bij minder ideale weersomstandigheden kan de ceremonie dan in het kasteel plaatsvinden. Neem voor informatie over de verschillende mogelijkheden en arrangementen contact op met StayOkay.

 

Burgerzaken gemeente Heemskerk
De afspraken met betrekking tot de officiële huwelijksvoltrekking lopen via de gemeente Heemskerk, afdeling Burgerzaken. Zij kunnen u ook informeren over het tarief dat van gemeentewege in rekening wordt gebracht voor het trouwen op locatie.

 

Contact
Kasteel Assumburg
0251 – 23 22 88
heemskerk@stayokay.com

Gemeente Heemskerk
0251 – 25 67 77
www.heemskerk.nl