Wat nog meer

Exposities

Het Koetshuijs is heel geschikt voor kleinschalige exposities. Tijdens de openingstijden is hier elke twee maanden wisselend werk te zien van plaatselijke en regionale kunstenaars.

 

Wilt u ook exposeren? Neem contact op via info@kasteeltuinassumburg.nl

Vrijwilligers

De eigenaar van de tuin, de Gemeente Heemskerk, heeft het beheer ondergebracht bij de Stichting Vrijwilligers Kasteeltuin Assumburg.

 

Vrijwilligers zorgen voor het onderhoud van de tuin, ontvangen bezoekers in het Koetshuijs, geven met plezier rondleidingen en verlenen allerlei andere voorkomende hand- en spandiensten, alleen of in een werkgroep. We hebben volop mogelijkheden om talent en ervaring in te zetten. De tuin kan niet zonder vrijwilligers.

 

Trouwen

Kasteel en Kasteeltuin Assumburg behoren tot de officiële trouwlocaties van de Gemeente Heemskerk. Een unieke plaats voor een heel speciale dag.

Fotoshoot

Een fotoshoot in de Kasteeltuin is mogelijk tijdens de normale openingstijden van de tuin. De tuin is op die tijden vrij toegankelijk en een afspraak maken is niet nodig.

 

Deze fraaie locatie wordt door vrijwilligers onderhouden met bescheiden financiële middelen. Daarom stellen wij een vrijwillige bijdrage ten zeerste op prijs

ANBI Status

Stichting Vrijwilligers Kasteeltuin Assumburg dient met haar activiteiten een algemeen belang en heeft daarmee de status van een Algemeen Nut Beogende Instelling.