Educatie en stages

Er zijn op dit gebied vele mogelijkheden in de tuin en in het bezoekerscentrum.
Er zijn ondermeer leskisten, rondleidingen en speurtochten voor het basisonderwijs en maatschappelijke- en snuffelstages voor het middelbaar onderwijs.

Lees verder

Onze vrijwilligers

Kasteeltuin Assumburg en het bezoekerscentrum ‘het Koetshuijs’ kunnen niet zonder de inzet van vrijwilligers. Zij onderhouden de tuin, ontvangen bezoekers in ‘het Koetshuijs’, geven met plezier rondleidingen en verlenen allerlei andere voorkomende hand- en spandiensten, alleen of in een werkgroep. We hebben volop mogelijkheden om talent en ervaring in te zetten.

Lees verder

Trouwen in de kasteeltuin

De kasteeltuin is een unieke plaats voor de huwelijksvoltrekking. In combinatie met Kasteel Assumburg kan uit diverse arrangementen een keuze worden gemaakt. In verband met de kans op minder ideale weersomstandigheden is het nuttig met het kasteel het een en ander te coördineren. Laat uw ceremoniemeester contact met de StayOkay opnemen over de mogelijkheden. 

Lees verder

Fotoshoot in de kasteeltuin

Kasteeltuin Assumburg, gelegen áchter het kasteel, biedt een prachtige achtergrond voor uw foto’s bij een bijzondere gelegenheid.
Let op: het voorterrein, de oprijlaan en de brug behoren allemaal tot het privéterrein van het kasteel en zijn niet beschikbaar voor fotoshoots. Ook het gebruik van drones is hier niet toegestaan.

 

Lees verder

Heemskerk - Zee van tijd

https://www.heemskerkzeevantijd.nl/

Bekijk ook de promotiefilm over Heemskerk genaamd 'Portret van Heemskerk'
https://youtu.be/W_uwuiXZuHg