Wat nog meer

Educatie

Stichting Vrijwilligers Kasteeltuin Assumburg biedt ....

Lees verder

Stage lopen in de kasteeltuin

Voor leerlingen van het middelbaar onderwijs bestaat de mogelijkheid een maatschappelijke- of snuffelstage te doen in de kasteeltuin als tuinman/vrouw of als gastheer/vrouw in ‘het Koetshuijs’.
Stages in de tuin: Vronie Neuvel
0251 - 25 99 78
neuvel@kasteeltuinassumburg.nl
Informatie over maatschappelijke stages in ‘het Koetshuijs’
info@kasteeltuinassumburg.nl

Onze vrijwilligers

Kasteeltuin Assumburg en het bezoekerscentrum ‘het Koetshuijs’ kunnen niet zonder de inzet van vrijwilligers. Zij onderhouden de tuin, ontvangen bezoekers in ‘het Koetshuijs’, geven met plezier rondleidingen en verlenen allerlei andere voorkomende hand- en spandiensten, alleen of in een werkgroep. We hebben volop mogelijkheden om talent en ervaring in te zetten.

Lees meer

Trouwen in de kasteeltuin

De kasteeltuin is een unieke plaats voor de huwelijksvoltrekking. In combinatie met Kasteel Assumburg kan uit diverse arrangementen een keuze worden gemaakt. In verband met de kans op minder ideale weersomstandigheden is het nuttig met het kasteel het een en ander te coördineren. Laat uw ceremoniemeester contact met ons en/of het kasteel opnemen over de mogelijkheden. 

Lees verder

Fotoshoot in de kasteeltuin

Lees verder

Expositieruimte

Het Koetshuijs leent zich prima voor kleinschalige exposities.

Lees verder

Heemskerk - Zee van tijd

https://www.heemskerkzeevantijd.nl/

Bekijk ook de promotiefilm over Heemskerk genaamd 'Portret van Heemskerk'
https://youtu.be/W_uwuiXZuHg

ANBI Status

De Stichting Vrijwilligers Kasteeltuin Assumburg geniet de ANBI Status. Dit houdt in dat wij als een Algemeen nut beoogde instelling zijn gekwalificeerd. U, als particulier,  kan fiscaal voordeel behalen met uw schenking/donatie aan onze stichting om dit prachtig stukje erfgoed te behouden.

Meer info