Herfstmarkt

Iedereen is van harte welkom op de gezellige herfstmarkt op het terrein rondom Bezoekerscentrum Het Koetshuijs.
“Appel van Opa” is deze dag aanwezig met een mobiele sappers voor het persen van heerlijk sap van appels en peren. Het fruit uit de boomgaard van de kasteeltuin wordt ter plaatse verwerkt tot pakken biologisch sap maar ook ieder ander kan zich aanmelden om fruit te laten persen. Informatie en/of aanmelden bij Rogier Tan: www.persdagen@appelvanopa.nl
Natuurlijk is ook de POMologische Vereniging Noord Holland present voor informatie en vragen over alles wat met appels te maken heeft.
Kraamhouders bieden een gevarieerd aanbod van biologische (streek)producten, ambacht, kunst en meer. Meer specifiek gaat het om zelfgemaakte wijn en appelcider, medicinale kruidenthee, hartige taarten en Beemster kaas.
Creatieve workshops, stoere landelijke woondecoraties en kunst gemaakt van keukengerei, u komt het allemaal tegen. Zo ook de bijenhoudervereniging en een foodtruck met overheerlijke patat.
Daarnaast trakteert troubadour André Uitgeest (bekend van Dockside) u tussen 14.00 en 16.00 uur op prachtige sfeervolle muziek.
Voor de kleintjes is er in Bezoekerscentrum Het Koetshuijs een leuke knutselactiviteit; zo is er voor elk wat wils. De gastvrouwen en -heren van Het Koetshuijs staan voor u klaar met heerlijk verse koffie.

De toegang is gratis, dit geldt ook voor toegang tot de kasteeltuin. U vindt ons aan Tolweg 9a, 1967 NG in Heemskerk.