Fotoshoot

 


De kasteeltuin biedt een prachtige achtergrond voor uw foto’s voor een bijzondere gelegenheid. Een bruidsreportage of andere fotoshoot is dan ook altijd mogelijk gedurende de normale openingstijden van de tuin: dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur, in de zomer op vrijdagavond tot 21.00 uur.

De tuin is op die tijden vrij toegankelijk. De fraaie locatie wordt echter onderhouden met bescheiden financiële middelen door toegewijde vrijwilligers. Het is daarom gebruikelijk dat wij voor een professionele fotoshoot in deze bijzondere tuin een vrijwillige bijdrage vragen van bijvoorbeeld € 50,00, te storten op rekening NL94RABO0163695660 ten name van Stichting Vrijwilligers Kasteeltuin Assumburg. Dit geldt uiteraard ook voor een video- of drone-opname. Hiermee draagt u eraan bij dat de kasteeltuin ook in de toekomst ook steeds zo zorgvuldig onderhouden kan blijven worden. Voor eventuele nadere informatie:  corrydegroot@kasteeltuinassumburg.nl

Voor informatie over een fotoshoot ín Kasteel Assumburg kunt u terecht bij Stayokay, de beheerder van het kasteel:   heemskerk@stayokay.com" of 0251 232288.