Fotoshoot

 


Kasteel en Kasteeltuin Assumburg bieden een prachtige achtergrond voor uw foto’s bij een bruidsreportage of bij een andere bijzondere gelegenheid.
Het kasteel en de kasteeltuin behoren echter niet tot de zelfde organisatie. De spelregels rondom een fotoshoot  zijn dan ook verschillend. 


Het kasteel en het voorterrein van het kasteel

Een fotoshoot is alleen mogelijk op afspraak.Deze afspraak kan gemaakt worden één week tevoren bij heemskerk@stayokay.com of 0251 232288. De kosten bedragen € 35 voor maximaal 6 personen gedurende één uur.

De kasteeltuin

Een bruidsreportage of andere fotoshoot is mogelijk tijdens de normale openingstijden van de tuin, maar ook alleen na afspraak. Een afspraak hiervoor kan gemaakt worden vanaf drie weken tevoren bij corrydegroot@kasteeltuinassumburg.nl  of info@kasteeltuinassumburg.nl.
De kosten voor een fotoshoot, video- of drone-opname in de kasteeltuin bedragen eveneens € 35, over te maken op NL94RABO0163695660 ten name van Stichting Vrijwilligers Kasteeltuin Assumburg, of contant te voldoen bij de gastvrouwen/-heren van het bezoekerscentrum ‘het Koetshuijs’.
Met behulp van uw bijdrage kan de  tuin ook in de toekomst onderhouden worden door onze toegewijde vrijwilligers.
Het bezoekerscentrum is niet beschikbaar als omkleedruimte.