Trouwen

in de kasteeltuin

Trouwen in de kasteeltuin
Kasteel en Kasteeltuin Assumburg behoren tot de officiële trouwlocaties van de Gemeente Heemskerk. Een unieke plaats voor een heel speciale dag.

Ceremonie rozenprieel
Een optimale en intieme plek voor een huwelijksceremonie is het rozenprieel midden in het rosarium. Met name in de maand juni is het rosarium een geurende en uitbundig bloeiende bloemenzee. Het prieel wordt voorzien van stoelen en tafels voor het bruidspaar, de ambtenaar van de burgerlijke stand en de gasten. Het is geschikt voor een gezelschap tot maximaal 40 personen

Ceremonie kasteeltuin
Ook elders in de fraaie, in Frans-classicistische stijl aangelegde, tuin kan de ceremonie plaatsvinden, zoals achter de hofvijver of rondom het blinkend witte marmeren beeld ‘het Sabijns Poppenspel’. Uiteraard kan hier een gezelschap ontvangen worden met een veel groter aantal gasten.

Afspraken Kasteel Assumburg
De ceremonies worden ook in de kasteeltuin verzorgd door het kasteel, mede in verband met de kans op minder ideale weersomstandigheden. Neem contact op met StayOkay, de beheerder van het kasteel, voor de verschillende mogelijkheden en arrangementen. De vergoeding voor het gebruik van het rozenprieel of een andere locatie in de tuin, respectievelijk € 200 en € 100, wordt verrekend met StayOkay.

Burgerzaken gemeente Heemskerk
De afspraken met betrekking tot de officiële huwelijksvoltrekking lopen via de gemeente Heemskerk, afdeling Burgerzaken. Zij kunnen u ook informeren over het tarief dat van gemeentewege in rekening wordt gebracht voor het trouwen op locatie.

Contact
Kasteel Assumburg
Telefoon 0251 232 288, e-mail heemskerk@stayokay.com
Gemeente Heemskerk:
Telefoon 0251 256777, www.heemskerk.nl