Trouwen

in de kasteeltuin

De kasteeltuin is een unieke plaats voor de huwelijksvoltrekking. In combinatie met Kasteel Assumburg kan uit diverse arrangementen een keuze worden gemaakt. In verband met de kans op minder ideale weersomstandigheden is het nuttig met het kasteel het een en ander te coƶrdineren. Laat uw ceremoniemeester contact met ons en/of het kasteel opnemen over de mogelijkheden. 

Ceremonie rozenprieel
De meest optimale en intieme plek voor de ceremonie is het rozenprieel midden in het rosarium. Voor deze gelegenheid wordt het prieel overdekt en voorzien van stoelen en tafels voor het bruidspaar, de ambtenaar van de burgerlijke stand en de gasten. Het rozenprieel is geschikt voor een ceremonie met een gezelschap tot maximaal 40 personen.

Burgerzaken gemeente Heemskerk
De afspraken met betrekking tot de officiƫle huwelijksvoltrekking lopen via de gemeente Heemskerk, afdeling Burgerzaken. Zij kunnen ook informatie verstrekken over het tarief dat van gemeentewege in rekening wordt gebracht voor het trouwen op locatie.

De kosten voor het gebruik van de tuin bedragen 100 euro. Voor gebruik van het rozenprieel, inclusief overkapping, stoelen en tafels geldt een meerprijs van 400 euro.

Kasteeltuin Assumburg:
Corry de Groot, e-mail: corrydegroot@kasteeltuinassumburg.nl

Kasteel Assumburg
Beheerder StayOkay: telefoon 0251 232 288, e-mail heemskerk@stayokay.com

Gemeente Heemskerk:
Telefoon 0251 256777, www.heemskerk.nl