Trouwen in de kasteeltuin

De Kasteeltuin is een unieke plaats voor de huwelijksvoltrekking. In principe kan dit overal in de tuin, zij het dat vooraf toestemming dient te worden verkregen over het gebruik van de tuin en wijze waarop.

In combinatie met kasteel Assumburg kan uit diverse arrangementen een keuze worden gemaakt. I.v.m. de kans op minder ideale weersomstandigheden is het nuttig met het kasteel het een en ander te coƶrdineren. Laat uw ceremoniemeester contact met ons en/of het kasteel opnemen over de mogelijkheden   

De meest optimale plek voor het trouwen is het rosarium, in het rozenprieel. Voor deze gelegenheid wordt het prieel overdekt en voorzien van stoelen (ca. 40) en tafels t.b.v. het bruidspaar, de ambtenaar van de Burgerlijke Stand en de gasten. Is het gezelschap groter dan zijn er direct rond het rozenprieel nog vele staanplaatsen.

De afspraken m.b.t. de officiƫle huwelijksvoltrekking lopen via de gemeente Heemskerk, afdeling Burgerzaken . Zij kunnen ook informatie verstrekken over het tarief dat van gemeentewege in rekening wordt gebracht voor het trouwen op locatie.

De kosten voor het gebruik van de tuin bedragen 100 euro. Voor gebruik van het rozenprieel , incl. overkapping, stoelen en tafels geldt een meerprijs van 400 euro.