Zondagmiddagconcert mei

  • Home
  • >
  • Zondagmiddagconcert mei

Programma zondag 5 mei

De optredens beginnen om 14.00 uur, de toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

 

 

14.00 uur: Tata Steel Opleidingsorkest

 

Het Tata Steel Opleidingsorkest is in 1974 opgericht als Hoogovens Opleidingsorkest en speelde al vaker in de Kasteeltuin. Het orkest heeft als doelstelling de leerling-muzikanten van jong tot oud te leren samenspelen om zo met de nodige orkestervaring door te stromen naar het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest. Ze treden regelmatig op in de regio.

 

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

14.45 uur: Sopitmachine

 

Sopitmachine, de band die op dinsdagmiddagen het grafisch atelier Sopit op zijn kop zet met unieke klanken. Hun naam? Die is een eerbetoon aan de plek waar het allemaal begon.

 

Plezier staat centraal bij Sopitmachine. Hun muziek, een mix van pop, folk en blues, klinkt alsof een geoliede Heidelberger drukpers die het atelier overneemt. Het resultaat? Een muzikale ervaring die net zo kleurrijk is als het artwork waar ze tussen oefenen.

 

Of ze nu spelen voor fans in het atelier of op een ander podium, Sopitmachine weet altijd de juiste snaar te raken. Het draait niet alleen om de muziek, maar om het  delen van hun passie en het creëren van onvergetelijke momenten met hun publiek.

 

ROB BOOT: DRUMS
LEON SCHELVIS: GITAAR/MONDHARMONICA/ZANG
MARCEL NOOIJ – GITAAR/BANJO/ZANG
HARM NOORDHOORN – GITAAR/UKELELE
TOM NOOIJ – HAMMONDORGEL