Vleermuizenexcursie

Nacht van de vleermuis in Heemskerk

In het weekend van 26 en 27 augustus wordt de jaarlijkse ‘Nacht van de Vleermuis’ georganiseerd. Door heel Europa zijn dit weekend verschillende activiteiten rondom het bestaan van de vleermuis gepland. Een kans om meer te weten te komen over vleermuizen en ze zelfs te horen en te zien!

Ook NME Beverwijk & Heemskerk organiseert dit weekend een vleermuisexcursie. Op zaterdag 26 augustus start de vleermuisexcursie vanaf het Koetshuijs. De excursie begint om 20.30 uur en eindigt rond 22.00 uur. Deze excursie wordt uitgevoerd door een van de experts van bureau Endemica.
Hoor de dieren met elkaar communiceren en wellicht ontmoet u een paar echte “nachtbrakers”.

Deelname
Deelname aan de excursie is gratis en is geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar en ouder. Dit is een excursie zonder verlichting maar met spannende waarnemingen. Dus laat je zaklamp thuis en trek onopvallende, geruisloze kleding aan. Denkt u ook aan goede schoenen en eventueel een regenjas. U kunt zich opgeven via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vleermuis2023, er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar.

NME Beverwijk & Heemskerk
Natuur- Milieueducatie Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur-, milieu en duurzaamheid in deze gemeenten. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmbeverwijkheemskerk.nl  of neem contact op via nme@odijmond.nl.