Fotografie met expositie

Foto’s maken van het landschap en de natuur in de regio Heemskerk, Beverwijk, Wijk aan Zee en Uitgeest. Met of zonder workshop en in samenwerking met ISOO fotografiecentrum Beverwijk.
Looptijd project: 2 april t/m 30 juni.
Expositie in Kasteeltuin Assumburg: augustus en september 2021.

Voor wie:
Liefhebbers van fotografie, jong en oud, ervaren en onervaren, kortom iedereen die graag foto’s maakt van de natuur en het omringende cultuurlandschap.
Inwoners van de regio roepen wij op het landschap en de natuur in de eigen omgeving vast te leggen. Het cultuurlandschap van Midden-Kennemerland is zeer divers en uniek: strand en zee, duinen, bossen, landgoederen, parken, tuinbouwgebied, waterbergingen, watermolens, havens, enz. Voor jongeren tot 18 jaar en volwassenen vanaf 18 jaar.

Hoe kun je meedoen?
Meld je aan bij: jan.aardenburg@ziggo.nl en stuur maximaal drie foto’s. 

Selectie
Van alle inzendingen wordt door een vakkundige jury, van ISOO Beverwijk, een selectie gemaakt van 40 foto’s. Deze geselecteerde foto’s worden uitgewerkt op acrylplaat 50×70 cm. Deze 40 foto’s zullen vervolgens tentoongesteld worden in Kasteeltuin Assumburg.

Specificaties aanlevering foto’s
Camera op hoogst mogelijke resolutie, liefst in raw. In verband met de grootte van de afdruk hebben we minimaal 5 Mb foto’s nodig. U mag meerdere foto’s insturen (maximaal 3).
Tot 12 Mb per keer kunt u mailen, zijn de bestanden groter dan graag per WeTransfer.
Inzenden: kan vanaf april tot eind juni 2021.

Deel jouw foto ook op instagram #dieheerlijkenatuur zodat iedereen kan zien hoe mooi de natuur is in onze omgeving!