Fototentoonstelling WONDERLAND in kasteeltuin Assumburg

Van 28 april tot en met 28 oktober 2019 tonen kunstenaars/fotografen fotografisch werk op de bijzondere buitenlocatie van Kasteeltuin Assumburg in Heemskerk. 

AFSLUITING EXPOSITIE WONDERLAND


Extra avondopenstelling op zaterdag 26 oktober 2019 van 19.00 - 21.00 uur in de kasteeltuin waarbij de kunstwerken speciaal uitgelicht worden!
Gratis toegang.

Kan vervuilde grond er prachtig uitzien? Kunnen geneeskrachtige planten rampen helen?  Bestaan er nog plaatsen op deze aarde waar de mythische kracht voelbaar en zichtbaar is? Hoe kunstmatig voelt een laan met plastic bomen? En hoe gaat het met de bijen? 

WONDERLAND toont werken die onze relatie tot de natuur weerspiegelen.  Vervuilde grond, wonderschoon in beeld gebracht. Beschermde planten, als catalogusbeelden gepresenteerd, om ze in ieder geval goed vastgelegd te hebben. Foto’s van rouwboeketten, op koper geëtst; natuur als troost. Amoebe-achtigen in drie kleuren. En een sacrale plek van negen zuilen met doorzichtbeelden. Elk werk vraagt om een plaatsbepaling van de bezoeker. Opdat we zien wat er leeft en bloeit. De baroktuin en de fruitgaarden vormen het decor voor de tentoonstelling.  

Met werk van: Laurence Aëgerter, Danielle van Ark, Sêma Bekirovic, Wout Berger, Noor Damen, Driessens & Verstappen, Carla Ellens, Stijn Elshuis, Eva-Fiore Kovakovsky, Andre van Noord, Olga Rook, Lotte Stekelenburg/Suze Peters, Eric Tourneret, Marisca Voskamp, Daimon Xanthopoulos.  

Locatie: kasteeltuin Assumburg, Tolweg 9a, Heemskerk. 

Let op: wegens werkzaamheden is Kasteeltuin Assumburg niet bereikbaar via de Tolweg. Gebruik voor uw navigatie het volgende adres: Jan van Kuikweg 70 in Heemskerk en volg bij de omleidingsroute de gele borden met de tekst Assumburg.

De volgende link geeft een mooi beeld van de verrichte opening en haar kunstwerken.